Onze werkwijze

Stap 1: Contact

U, als klant, heeft contact met ons opgenomen voor informatie of aanvraag van een offerte. Dit kunt u telefonisch doen (030-695 31 72) of via het contactformulier. Naar aanleiding hiervan wordt contact met u opgenomen en een afspraak gemaakt. Dit proces is geheel vrijblijvend en puur ter oriëntatie voor u en voor ons.

Stap 2: Kennismaking

In het eerste kennismakingsgesprek kunnen we onze werkwijze aan u toelichten en uw wensen voor de tuin inventariseren. Bij de aanleg van een tuin wordt samen met u de keuze gemaakt voor het maken van een goed tuinplan. U verleent hierbij opdracht voor het maken van een tuinontwerp. Als er geen tuinontwerp nodig is kunnen we een offerte aan u uitbrengen. Van Hoveniersbedrijf Arnoud van der Muelen Wolf krijgt u een eerlijk en vakkundig advies.

Stap 3: Ontwerp

Op basis van uw wensen wordt een creatief ontwerp voor u gemaakt. Het tuinontwerp wordt bij u thuis gepresenteerd. U krijgt direct een prijsindicatie. Stap 4: Offerte U krijgt van ons een offerte waarin de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk worden omschreven. In deze offerte zijn ook de betalingsvoorwaarden opgenomen.

Stap 5: Opdracht

Na het overleg van de offerte en het ontwerp van uw tuin hopen wij met u tot overeenstemming te komen. U dient de opdracht te tekenen in tweevoud. Deze opdracht is bindend en zullen wij ten aller tijde hanteren als leidraad voor het aanleggen en of onderhouden van uw tuin. Na uw akkoord zal er een datum worden geprikt waarop wij de werkzaamheden zullen uitvoeren.

Stap 6: Aanleg/onderhoud

De opdracht wordt vanaf de afgesproken startdatum uitgevoerd door onze vakkundige hoveniers.


Stap 7: Eindoplevering

Aan het einde van het project vindt de eindoplevering plaats. Hiervoor wordt een afspraak met u gemaakt waarbij beide partijen aanwezig zullen zijn. Bij de eindoplevering worden alle aspecten met u doorlopen. Wanneer de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd, tekent u voor akkoord.


Neem contact op met Arnoud van der Muelen Wolf Hoveniersbedrijf. Bel 030 - 695 31 72