Tuinonderhoud

en tuin is constant in beweging. Planten groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte of vervelend ongedierte kunnen behoorlijk wat schade aanrichten. Om ervoor te zorgen dat de tuin in optimale conditie blijft, zal er gewied, gesnoeid en bemest moeten worden. Voor de één is veel onderhoud geen bezwaar, de ander laat dit liever aan de vakman over. Hoveniersbedrijf Arnoud van der Muelen Wolf biedt u de volgende mogelijkheden:

Eénmalig onderhoud


Wanneer u uw tuin tijdelijk niet kunt onderhouden of het onkruid u op een bepaald moment letterlijk boven het hoofd groeit, kunt u ons inschakelen voor een goede, vakkundige onderhoudsbeurt. Hierbij moet u denken aan snoeiwerkzaamheden, bemesten, gazonreparatie, het maaien van het gazon, schoonmaken van bestrating, onkruidbestrijding, etc.. Uiteraard wordt van te voren besproken wat uw wensen zijn. Vervolgens zullen de hoveniers uw tuin weer netjes op orde maken en eventuele tips geven over hoe u het beste uw tuin kunt onderhouden.

Periodiek onderhoud


U houdt van tuinieren en wilt daarom het onderhoud van uw tuin zelf doen. Maar de grote en/of specialistische klussen zoals bijvoorbeeld het scheren van uw haag, beplanting opnieuw opzetten of een flinke snoeibeurt wilt u door de vakman laten uitvoeren. Kleinere klussen zoals schoonmaken, spitten, bemesten, bollen planten, bladruimen kunnen wij ook voor u verzorgen. Dàn is periodiek onderhoud een goede manier om uw tuin het hele jaar door er perfect uit te laten zien. Onze hoveniers kunnen bijvoorbeeld 1 of 2x per jaar langskomen of wellicht elk kwartaal. We overleggen graag met u wat uw wensen zijn.

Vakantie onderhoud

Wanneer u op vakantie bent, blijft het gras en het onkruid natuurlijk gewoon doorgroeien. Zéker in de zomerperiode. Dit geldt natuurlijk ook indien men voor een langere periode in het buitenland verblijft. 
Als u bij thuiskomst niet voor verrassingen wilt komen te staan, kunt u ons inschakelen om gedurende uw afwezigheid de tuin op orde te houden. Als u terugkomt ziet uw tuin er prima verzorgd uit en hoeft u niet meteen zelf aan de slag.

Onderhoudscontract


Als u een nieuwe (of bestaande) tuin hebt, waar u volop van geniet, zult u merken dat na verloop van tijd, naast de beplanting, ook het onkruid gaat groeien. Als u weinig tijd heeft of tuinonderhoud niet uw favoriete bezigheid is, kunnen wij u uiteraard ook hiermee van dienst zijn. Met het afsluiten van een onderhoudscontract bent u er zeker van dat uw tuin er maand-in-maand-uit verzorgd uit zal blijven zien.

Stel uw eigen pakket samen

Of een mix van deze mogelijkheden, op uw wensen afgestemd, bijvoorbeeld wel het onderhoud van de borders, maar niet het maaien van het gazon, omdat u dat zelf graag wilt doen. U kunt hier veel kanten mee op, zodat u optimaal, op uw eigen manier, van uw tuin kunt genieten.

Neem contact op met Arnoud van der Muelen Wolf Hoveniersbedrijf. Bel 030 - 695 31 72