Tuinontwerp

De aanleg van een tuin kan -afhankelijk van uw wensen- een zeer intensief proces zijn. Het is daarom van groot belang dat het resultaat aansluit bij uw ideeën over de perfecte tuin. Daarom is een goed contact met de klant voor ons van groot belang. De ontwikkeling van het ontwerp is iets waar u veel invloed op heeft. Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw verwachtingen zijn. Hier voegen wij onze creativiteit, vakmanschap en ervaring aan toe.

Het is mogelijk dat het ontwerp een paar keer zal moeten worden bijgeschaafd, zodat het volledig zal voldoen aan uw wensen. Door dit samenspel komen we tot een uniek ontwerp.

De tekeningen worden op schaal gemaakt. Alles staat precies op maat aangegeven en eventueel zijn details verder voor u uitgewerkt. De te gebruiken materialen, kleuren en afmetingen staan in het ontwerp beschreven. U ontvangt naast het ontwerp op schaal altijd een verkleinde ingekleurde versie, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het eindresultaat. Hoveniersbedrijf Arnoud van der Muelen Wolf werkt al lange tijd samen met Pracht Aankoopmakelaars. Wij verzorgen voor hen het advieswerk en de uitvoering als het gaat om de tuin. Bel 030 - 228 6049 of kijk op www.prachtaankoopmakelaars.nl.

Neem contact op met Arnoud van der Muelen Wolf Hoveniersbedrijf. Bel 030-6953172